Der er forår i luften – sommeren på vej

Der er vist ikke mange, der er i tvivl længere. Der er forår i luften, og sommeren er på vej. Der skal snart grilles bøffer på terrassen, kolonihavehuset skal klargøres – og der skal hygge på drengen i en genåbningstid.

Det kan være svært at forholde sig til en genåbnet dagligdag. Vi hører dagligt om nye forhindringer, og uanset hvor mange tiltag, der bliver taget, så er det aldrig helt nok. Vi hører alt for meget brok, og selv jeg, der normalt er vild med nyhederne HAR fået nok.

Der er gået børnehave i den. Oppositionen vil have mere, og gerne hurtigere – og lobbyisterne har været dygtige til, at italesætte en konflikt. Der skal helst være nogen, der er utilfredse, for at danske medier er glade. Så kan de skrive artikler, som clickbaiter for at øge indtjeningen.

Blæse være med om vi bliver klogere af det, der skrives. Der skrives ikke længere med det formål at skabe løsninger. Der skrives for at eskalere konflikter…

Vi mangler løsninger!

Faste læsere af denne blog vil vide, at jeg ikke er tilhænger af dén strategi. Jeg søger løsninger, og jeg tillader mig, at tænke før jeg taler (eller skriver), for vi når ikke nogen vegne, hvis vi kun fylder på problemkontoen. Vi skal også skabe løsninger, og en af de værste udfordringer, som de facto har været lagt alt for meget på køl er klimadebatten. Alt har handlet om corona, mutationer, vaccineleveringer m.v.

Jeg skriver knap så meget ovre på den politiske blog lige p.t. Til gengæld nød jeg at skrive en anmeldelse af bogen Unge stemmer i det digitale demokrati skrevet af Søren Schultz Hansen. Den bog giver håb, hvis bare man ville læse bogen rundt omkring i partisekretariaterne…

Der skal godt humør på drengen i en forårstid. Fokusér på alt det gode, og lad det inspirere dig i din (og jeres) hverdag. Smid gerne en kommentar om hvad der inspirerer dig lige nu.

Alle ønskes en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.