48 – alder er kun et tal

Så blev det min tur til at kunne ‘fejre’ fødselsdag i rækken. Den 48. i rækken af rigtig mange fødselsdage. Alder er heldigvis kun et tal, siger de kloge… 🙂

Efter jeg fik børn er det nu deres fødselsdage, der er vigtige milepæle i min kalender, og lige nu er det ikke som om fejringer af fødselsdage, der står øverst på listen. Jeg håber, at vi undgår snestorm i dag, selvom jeg søndag vågnede til konstateringen af tøsne, da jeg tændte for tv’et…

Et tweet på en søndag med tøsne…

Det var en lidt sjov historie, for da jeg tweetede om det, var der både nogle, der forstod humoren, men også dem, der tog det alt for alvorligt. Fandt et link frem om vejret i april.

Vi ved det alle. Marts og april er lunefulde måneder. De kan både byde på sol og regn – og altså også sne. Sådan er det danske vejr.

Da jeg først fik kaffekop nr. to, og havde rundet brusekabinen, gik alt jo helt fint. Vi vil bare gerne huske de varme stunder, og helst forbigå de kedelige og grå dage. I det lange perspektiv, så er det jo alt sammen ret underordnet. Vi kender sæsonerne, og vi lever fint med dem. 🙂

Spændende udfordringer forude

Nu bliver alting godt. Jeg er ved at afslutte et kursus, som bringer nyt håb om arbejde forude. Det har dælme været savnet, for jeg vil rigtig gerne i gang med et fornuftigt job. Man kan nu engang kun læse så mange bøger, lytte til så mange lyd- og e-bøger, og rydde op x antal gange. Til sidst bliver det hele en smule trivielt.

Jeg er så blandt de heldige, for jeg lever fint med mit eget selskab. De mere ekstroverte typer har virkelig haft en udfordring – dem har jeg stor medfølelse med. 🙂

Det har stensikkert være gyldne tider for streaming-tjenesterne, for folk har aldrig været så trofaste over for deres streaming som de er nu. Flow-tv har jo for længst tabt pusten i genudsendelsernes eget selvsving.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.