Pynt til hjemmet i det 21. århundrede

I gamle dage var der mange, der havde malerier i deres hjem. Andre havde platter, og der var mange måder at indrette sit hjem på dengang. Når man skal finde pynt til hjemmet i det 21. århundrede, så kan plakater noget helt specielt.

I dag vil jeg gerne slå et slag for citatplakater. De har faktisk nogle rigtig gode plakater, og der er lidt for enhver smag. Du kan endda finde de helt rigtige rammer samme sted, så det er dejlig nemt for alle at indrette sig på moderne vis. Se mere via dette affiliate banner til citatplakater.dk:

Reklamebanner for citatplakat

Jeg vil vove den påstand, at det er noget af det mest geniale du kan finde til dit hjem, og hvis du så garnerer med lidt emaljeskilte og måske en køleskabsmagnet eller to, så begynder der at komme lidt god stemning i dit hjem…

Det er vigtigt at finde de helt rigtige plakater

Det er vigtigt at finde de helt rigtige plakater. De skulle gerne bringe god stemning til dit hjem, og hvis du finder noget, der bringer glæde og god stemning, så har du altid en reminder om vigtige pointer. Det er faktisk derfor jeg er helt vild med citatplakater, og selv påtænker, at malerierne kommer til at være i soveværelset den dag jeg får en større lejlighed.

Det samme kommer til at ske med mine bøger. Hvis der kommer et gæsteværelse, ryger de derind, men i hvert fald skal stuen have lov til at fungere som stue, og selvom jeg er vild med bøger – det er enhver boganmelder 🙂 – så er de også støvsamlere, og det kunne være meget rart at skabe lidt god stemning, uden det bliver overfyldt…

Jeg håber ideen kan inspirere dig, kære læser, og du er mere end velkommen til at smide en kommentar, hvis du kender andre spændende kilder til indretning. Det er altid en god ting, hvis vi kan inspirere hinanden… 🙂

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.