Seal Team på Viaplay – en serieanbefaling midt i coronatiden

Som faste læsere vil huske, så har jeg tidligere anbefalet disse tre serier:

Nu kommer der så en anbefaling af endnu en god serie, nemlig Seal TeamViaplay. Jeg er nu godt i gang med sæson 2, og det er en rigtig god serie her midt i coronatiden.

Folk der følger med i serier, vil straks genkende den ene af skuespillerne som manden fra Bones. Det er gode skuespillere, som nu har til opgave, at udføre farlige missioner i militært regi.

Både Netflix og Viaplay er efterhånden kommet rigtig godt med på gode amerikanske serier med livlig action, som faktisk er bygget meget realistisk op. Der er lagt noget økonomi i disse serier, og det kan godt mærkes.

Advarsel: det er en serie du holder fast ved

Det er virkelig en serie, du kommer til at blive glad for. Når først du har givet serien en fair chance, så er der dømt smæk for skillingen og fuld spænding. For de mere tænksomme seere er der så også en del at hente ift forståelse af det med at være familie til udsendte. Både når det går galt, og flere af de andre ting forbundet med at have folk, der sendes ud til specialopgaver…

Det fås ikke meget bedre i en tid, hvor man efterhånden bliver en smule træt af de samme pressemøder med løbende forlængelser af nedlukningen. I den slags tider er det meget rart med lidt afveksling, for det er trods alt ikke blevet forbudt at hygge sig, når man alligevel skal isolere sig fra omverdenen.

Rigtig god fornøjelse med serien, og god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.