Xiaomi TV-stick – godt råd til installation

billede af Xiami tv-stick

Hvis du ligesom jeg har prøvet at tilslutte fx en harddisk til dit tv kan du nemt tro, at der er nok strøm i dit usb-stik til at drive et Xiaomi TV-stick. Når det ene fungerer, kunne man nemt tro, at der er power nok.

Den skarpe læser har sikkert allerede gennemskuet, at jeg nu afslører, at det ikke altid er tilfældet. Jeg har et Samsung tv, som fint driver en harddisk, men altså ikke et usb tv-stick. Derfor denne artikel på bloggen, for jeg kan godt forestille mig, at jeg ikke er den eneste, som ellers vil opleve, at tv-sticken bare står og kører i et loop når du har prøvet at installere det.

Man skal være rationel, når ting driller

Jeg indrømmer, at jeg var ved at smide tv-sticket til langbortistan, og jeg er ikke helt sikker på, om jeg havde åbnet vinduet først…

Spøg til side. Det irriterer mig bare, når ting ikke virker, og jeg var derfor hurtig til at google loop xiaomi tv-stick, og så fandt jeg hurtigt løsningen, nemlig at afprøve den eksterne strømforsyning, som sikrer 2mAh, hvorimod mange ‘almindelige’ usb-porte kun leverer 1/4-del, altså ½mAh.

Du kunne med andre ord godt lade din mobiltelefon (langsomt) op, men det ville jo være lidt dumt, at bruge sin tv-skærm som ladestation… 🙂

Yderst velfungerende produkt

Det er et yderst velfungerende produkt, når bare tv-sticken får den rigtige strøm. Det er en fornøjelse, når tingene bare virker – og jeg forventer, at jeg er mere rationel næste gang en af mine ting driller. Jeg er, sjovt nok, altid rationel, når det gælder andres ting, så det er bare dårlig vane – og da jeg er interesseret i personlig udvikling, så er det faktisk lidt af en gave, at man bliver opmærksom på egen uhensigtsmæssig adfærd…

Hvad er dine erfaringer med ting, der driller?

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.