Den manglende julefrokost

Nyheden om at det ikke bliver muligt at afholde julefrokoster flere steder på grund af coronavirussen er nok den mindste af alle bekymringer i år.

Det siges at en del firmaer omvendt har gjort julegaven større som resultat af de aflyste julefrokoster. Alt i alt går det nok alt sammen. Det må være langt vigtigere, at HAVE et job end at stå som de mange, der har mistet deres job siden landet lukkede ned i marts…

Det hele skal nok blive godt igen!

Der er ét meget vigtigt budskab, vi alle har brug for at fokusere mere på, og det er, at det hele nok skal blive godt igen. Medicinalfirmaerne skal arbejde seriøst og grundigt med forskningen frem til en vaccine i samarbejde med verdenssamfundet. Coronakrisen har åbnet fleres opmærksomhed ift ejerskab af denne vaccine. Man BØR IKKE have copyright på noget så vigtigt for alle verdensborgere.

Indtil da er der en periode, hvor nogle ting er mindre praktiske. Det må vi alle lære at leve med. Det bliver ikke anderledes af at lytte til sølvpapirshatte med underlige teorier hentet fra nederste hylde i konspirationsteoriernes vanvittige verden af dumme påstande. 🙂

Jeg ved godt, det lyder barsk, og det er det sikkert også. Men vi skal bevare vores mentale sundhed ved at fokusere lidt mere på alt det gode omkring os. Hyg med familien og få set nogle af de serier, du ikke har nået. Du kan sagtens overleve, at gå glip af et par nyhedsudsendelser, hvis du som positiv medgift får styrket familien og/eller venners humør.

Rigtig god weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.