Knæk cancer-ugen begynder

Jeg har beskrevet det før, men gør det alligevel igen. Den kommende uge er Knæk cancer-uge på TV2. Det er naturligvis positivt for Kræftens bekæmpelse, at få sat fokus på sygdommen, og flere af historierne kan også være interessante for mange seere.

Grunden til, det er en mareridts-uge for mange af os, er naturligvis, at vi alle har prøvet at miste folk til denne sygdom. Det er ALDRIG sjovt at blive mindet om i en hel uge, når alle programmer på HELE programfladen er ændret til dette tema.

Det er som med god mad – for lidt, for meget

Ligesom salt kan forbedre smagen på fx kartofler, så kan for meget salt virkelig gøre stor skade. Det handler alt sammen om balancer, og den har TV2 egentlig aldrig fundet, fordi de har ændret hele programfladen.

Nu får vi se. Håbet er lysegrønt. 🙂

Jeg forudser dog, at store dele af tv-kiggeriet vil foregå på andre kanaler, og ellers kan Viaplay altid komme i spil.

Anyway, alle bloggens læsere ønskes en god uge forude. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.