God weekend til alle

Det var hyggeligt at tage en tur forbi familien i Slagelse tirsdag-torsdag. Jeg fik bl.a. set både min grandnevø og grandniece, samtiidg med jeg fik hilst på to af niecerne og min nevø, samtidig med jeg overnattede hos søsteren og svogeren.

Det var nu meget rart med lidt afveksling fra nyheder om den amerikanske præsidentvalgkamp, og på min engelske Twitter gav jeg her til morgen udtryk for, at nu er der sagt det, der skulle siges om Trump vs. Biden. Der er under tyve dage til selve valgdagen, og jeg ser ingen grund til at sige yderligere. Nu er det amerikanernes valg, om de vil have fire år mere med det vrøvl vi har set siden 20. januar 2017. Jeg har intet at tilføje… 🙂

Coronavirussen efter efterårsferien

Det bliver interessant, at se hvordan det kommer til at gå, nu hvor vore unge mennesker igen begynder at møde ind til skolegang, når efterårsferien er slut. Man kan virkelig godt være en smule bange for, at nogle ikke helt forstår værdien i online undervisning i en tid med skærpede restriktioner på andre områder…

Jeg blev lidt overrasket, da jeg i aftes hørte, at EU’s regeringsledere vælger at mødes fysisk, når smittetallene ser temmelig skidt ud i dele af Europa. Hvornår går det op for politikerne, at dette er alvor? Det er tudetosset, at sende tvivlsomme signaler i en tid med en pandemi, og man er selv med til at skabe den forvirring omkring reglerne, som skaber frustration i befolkningen, når man ikke er fuldkommen klare og præcise.

Herfra skal der lyde et varmt ønske om en god weekend til alle i nær og fjern. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.