Tunkast – yderst vanvittig sport

Her til morgen kunne de på Go’ Morgen DanmarkTV2 afsløre, at man et sted i udlandet er begyndt at dyrke tunkast. Jeg nåede ikke at høre hvor dette foregik, men ‘sporten’ skulle handle om at kaste tunen længst, mage til det vi kender fra hammerkast eller kuglestød…

Udover det rent principielle i, at man ikke kaster eller leger med mad, så virker det også fuldkommen vanvittigt, at man kan finde på den slags. Konkret blev der vist en video nær en strand, og min første tanke var, at tænk, hvis der kom en cyklist eller en løber forbi. Det kan gå grueligt galt.

Barsk uge i politik

Alle vil have opdaget, at det har været en barsk uge i dansk politik. Jeg har behandlet det ovre på den politiske blog i artiklen med titlen Oprydning uden bagatelgrænser.

I USA var det første og eneste vicepræsidentdebat mellem den siddende vicepræsident Mike Pence og udfordreren Kamala Harris der prægede ugen. Nu hvor præsidenten er ved at have overstået sin behandling mod coronavirus, er han noget fortørnet over udsigten til, at debatten den 15. oktober skal være virtuel.

Fox News sagde han åbent, at han ikke ønskede at deltage i en sådan debat, fordi de kan afbryde ham, og det er jo typisk Trump. Præcis som Pence havde svært ved at holde sig til emnerne, men hele tiden talte udenom i sine svar, så må man bare konstatere, at det er den værste film vi er vidne til lige nu. Amerikansk politik er en farce, og jeg har svært ved at tage det seriøst, hvis amerikanerne genvælger Trump…

Anyway, så er vi nået til slutningen af denne uge, og derfor skal der lyde et varmt ønske om en rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.