Læserne på vej hjem fra dejlige sommerferier

Jeg håber snart at kunne komme med en spændende nyhed. Den må vente til der kommer endeligt svar. Nu begynder folk så småt at returnere fra deres sommerferier, og denne blog er heller ingen undtagelse. Der er allerede skrevet indlæg her på bloggen med udgivelse den 14. og 18. august, og jeg begynder så småt at gå i skrivemodus igen…

Dagens indlæg skal mere ses som en tidlig “god weekend” til alle, for at holde liv og gang i nyt indhold her mens der stadig læses nye bøger med kommende boganmeldelser til blandt andet udgivelse den 24. september. Jeg elsker den inspiration som bøger giver, især de gode af dem.

Altid spændende at følge med på #SoMe

Det er altid spændende at følge med på de sociale platforme, herunder især Instagram, når folk har delt mindeværdige øjeblikke i deres sommerferier. Det giver god inspiration til nye rejsemål for én selv, og jeg er vild med den slags.

Jeg elsker at prøve nye ting, og nye rejsemål kan man aldrig blive træt af. Det at opleve nye lande er simpelthen et eventyr. Som Simon Spies, den for længst døde rejsekonge, sagde engang: “at rejse er at leve” – og han havde ret. 🙂

Fire måneder med avisruter nu slut

Jeg var glad for motionen, og glad for de mange glade beboere, der gav udtryk for glæde ved at få deres avis og reklamer til tiden. Ingen tvivl om dén sag. 🙂

Jeg er samtidig også blevet opmærksom på tre ting, der godt kunne irritere mig, og sikkert også andre bude:

  1. folk der ikke regelmæssig tømmer deres postkasser
  2. det ene sted hvor en person tømte sine reklamer i en barnevogn, og at jeg så bagefter blev beskyldt for, at jeg ikke leverede i folks postkasser, som forventet
  3. når folk har låst deres opgang, så man ikke har adgang til postkasserne i dagtimerne

Det er i forvejen ingen spøg med hensyn til normeret tid i forhold til den tid, det rent faktisk tager, at omdele sagerne. Når man så bagefter skal agere kontorassistent for at undgå, at de samme folk ikke bagefter klager, så hænger det bare slet ikke sammen. Jeg fik i hvert fald nok af den erfaring, og føler med de unge mennesker, som ikke har samme ballast som vi andre mere modne mennesker, for der ER grove mennesker derude, som tror det er deres ‘RET’ at overfuse andre.

Nå, nok om den sag. Nu blev det prøvet, og det var nu meget rart, at der på en af ruterne var en chance for at se en del af byen, jeg ikke havde set før. Landets smukkeste vandkant, og i det flotte vejr der var på flere torsdage, var det ren fornøjelse for sjælen. 🙂

Alle bloggens læsere ønskes en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.