Yngste søn glad for den nye Dynasty på Netflix

Jeg synes det var ret sjovt, at høre, at yngste søn, Christopher, var blevet vild med den nye DollarsDynasty – på Netflix. Det var faktisk også Christopher, der i går eftermiddags sendte en sms med besked om, at den tredje sæson udkommer på lørdag.

Det er altid hyggeligt, når børnene kigger forbi, og på mange måder ser man virkelig den udvikling de alle gennemlever, når der pludselig er nye ting, de finder, som vi oldinge rent faktisk også kan lære lidt af… 🙂

Faste læsere vil måske huske, at jeg ofte siger, at en god dag er, når man lærer noget nyt. Det er det samme, når man oplever, at ting vi ikke har talt om i forvejen også vækker deres interesse. Ting de selv finder er ting de godt gider fordybe sig i, og vi forældre skal ikke præge dem i forhold til hverken musik- eller filmsmag – det skal have lov til at komme naturligt for dem.

Ikke altid bedre med nye versioner

Den oprindelige udgave af serien blev ifølge Wikipedia udsendt fra 1981 til 1989. Det var ABC som lavede Dynasty som konkurrent til CBS som havde Dallas på programmet. Sjovt nok er jeg bestemt ikke fan af genoplivningen af Dallas, for den serie havde bare sin helt egen kultstatus blandt fans. Dollars er derimod blevet rigtig god i den nye variant. Dette skrev jeg også om her på bloggen i artiklen Genoplivningen af Dollars går bedre end med Dallas udgivet i november 2017.

Det samme kan siges om BH90210, der, selvom det er de samme skuespillere som den oprindelige, bestemt ikke har samme dynamik, som dengang de var helt unge. Måske nye generationer vil se anderledes på det, men for min egen del er det i hvert fald ikke lykkedes heller at skabe en god ny begyndelse…

Dine tanker, kære læser?

Hvordan har du det, kære læser, med den nye version af Dynasty? Kunne du bedre lide den oprindelige? Følger du med i den nye, og glæder nyheden dig lige så meget som den gjorde for mit vedkommende?

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.