Stort tillykke til HM Dronningen med de 80 i dag

Jeg mener vi bør kunne være fælles om at ønske HM Dronningen stort tillykke med de 80 år i dag. Uanset politiske holdninger til et monarki, så fortjener Majestæten stor ros for sin indsats i de snart 50 år hun har været landets regent.

Man bliver SÅ træt, når nogle i dansk politik ikke kan nære sig for, at markere sig politisk. På en fødselsdag bør man være i besiddelse af så meget pli, at man opfører sig ordentligt.

Kongehuset har i anledning af Majestætens fødselsdag offentliggjort en del nye portrætter, som kan ses herfra: http://kongehuset.dk/foto-video/ny-kunstportraetserie

Det har i vores familie altid været lidt specielt, at jeg fyldte år den 14, vores bedstemor den 15, og så hendes Majestæt den 16. Det var en nem rækkefølge at huske, og jeg husker tydeligt hvordan ex-konen i 2005 var bange for, at vores tredje barn skulle komme til verden på min fødselsdag. Han kom, som bekendt, fem dage efter, og jeg så ingen udfordring på dét område. Det ville naturligvis altid være ens børn, der træder i stedet for fejring. For mig selv er alder kun et tal, men jeg erkender den danske tradition der er for fødselsdage ved at ønske andre tillykke…

HM Dronningen passer sit job, og hun skal ingenlunde klandres fordi enkelte partier har en bestemt holdning til monarkiet. Der er heldigvis ikke flertal for afskaffelsen af monarkiet, og jeg tør slet ikke tænke på hvis man skulle have en præsident, for talentmassen for styring af landet er meget smal, for at sige det pænt.

Alle bloggens læsere ønskes en rigtig god dag, og en god weekend forude. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.