Windows opdatering – lidt mere om emnet opdatering…

Jeg skrev i januar artiklen Windows opdatering – når det går knap så godt, hvor jeg beskrev en løsningsmodel for løsning af opdateringsproblemer med Windows 10. Alt så godt ud, da jeg skrev dén artikel. Kort tid efter blev jeg selv ramt af en anden udfordring. Min pc kører version 1809 af Windows 10, og pludselig var der en melding om, at pc’en kørte en version af Windows, som snart ville udløbe for opdateringer.

Jeg gik straks i gang med at kigge i min Thunderbird mailklient, og jeg købte en digital licens den 30. november 2018 til Windows 10 Pro. Der stod intet i hverken faktura eller følgemail om, at dette var en ‘begrænset’ version, så irritationen var temmelig stor da jeg skrev dette lange tweet, fordelt over tre tweets i en tråd på min engelske profil:

Efter det sidste forsøg heller ikke virkede har jeg naturligvis taget kontakt til den hollandske sælger for at høre nærmere om betingelserne for salget…

Jeg synes virkelig, det er tidsspilde, når det netop handler om, at man køber et stykke software, og så skal det bare køre. Det er hele ideen med original software. Du betaler for en service, og så skal du ikke tænke nærmere over det.

Mit bedste råd til dig, kære læser, er derfor at tjekke dine Indstilllinger, og derefter Opdatering og sikkerhed, og om du har lignende besked på din computer.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.