WordPress 5.3.1 udkommet

Helt som sædvanlig, så kommer der altid en ny version ret kort tid efter et større release af WordPress. Denne gang var heller ingen undtagelse, og WordPress 5.3.1 udkom derfor her til morgen. To af mine blogs blev opdateret automatisk, og jeg gennemgik lige kontrolpanelerne på de øvrige – for en sikkerheds skyld.

Det er, som jeg har beskrevet før, yderst vigtigt, at man løbende tjekker sit kontrolpanel. Ikke kun for at rense spam, men også fordi der også er plugins og temaer, der bliver opdateret, og som du gerne vil sikre også er ajour på netop DIN blog…

Hvis ikke du selv er mester udi det med WordPress som blog-software, så husk at læse den mini-serie om at komme i gang med sin egen blog, jeg tidligere har skrevet. Den giver et godt fundament for at komme godt fra nul til 100, så du selv er selvkørende.

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.