Tillykke til søsteren med de 44

Hermed et lille flag på dagen

Herfra skal der lyde et stort tillykke med fødselsdagen til min søster, børnenes faster, der i dag runder de 44. Min søster har årets næstsidste fødselsdag, da hendes søn, min nevø Lasse, har fødselsdag om ni dage.

Det har altid været en udfordring for mig at huske alle de forskellige fødselsdage.

Vi har alle vores pejlemærker, og måder at huske nogle af datoerne på, men jeg er nu engang glad for, jeg kan kigge i den gamle oversigtskalender, så jeg forhåbentlig ikke glemmer noget. Efterhånden som nye generationer kommer til, bliver udfordringen endnu større, og ja, man må sno sig, som slangen siger. 🙂

Hvordan har du det med at holde styr på fødselsdage? Har du et godt tip, du vil dele med læserne her på bloggen?

God dag til alle bloggens læsere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i fødselsdag og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.