Så går vi snart ind i årets sidste måned

Det er næppe raketvidenskab, når jeg konstaterer, at afslutningen på november kun levner en måned tilbage i året 2019. Når vi om lidt over en måned skyder det gamle år ud, og det nye år ind, så er det 21. århundrede ikke teenager mere. 🙂

Jeg tør ikke love hvor meget, der bliver skrevet her på denne blog, men kan glæde jer alle med, at der er 24 låger, som åbnes ovre på Julekalenderen for alle. Dog vil faste læsere huske, at jeg sjældent kan tie ret længe ad gangen, så der kommer nok lejlighedsvise indlæg selv mens julekalenderen kører.

Denne weekend står i guldklumpernes tegn, og datteren meldte allerede sidste fredag, at de gerne ville opleve Black Friday i Næstved før de kom forbi, så der kan Kalundborg ikke være med, åbenbart…

Det er nu engang godt, at de begynder at træffe egne valg. Det er en del af det at de langsomt bliver voksne – og jeg kan kun bifalde det, selvom man da gerne vil se deres glade ansigter.

Herfra skal lyde et varmt ønske om en god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.