Julekalenderen for alle er komplet i år

Der ligger 24 indlæg klar til at rulle fra og med 1. december, så også i år er julekalenderen for alle komplet. Formatet er lidt anderledes end tidligere år, og jeg er derfor spændt på, om formatet vækker til mere brugerinteraktion…

Det er altid en sjov proces at skrive en julekalender, for jeg håber at have givet et fundament for mindre stress for familierne rundt omkring. Den ‘mission’ er forhåbentlig lykkedes – og jeg ser frem til læsernes feedback både undervejs og til sidst.

Du kan finde julekalenderen her: https://blunck.dk/julekalenderen-for-alle/.

Hvis du bruger en RSS-læser, så kan du tilføje dette link [https://blunck.dk/julekalenderen-for-alle/feed] til din RSS-læser. Så får du automatisk nye indlæg i programmet. Du bruger højreklik på linket, og kopierer, hvorefter du indsætter det i dit RSS-program.

Alle læserne ønskes en rigtig god dag, og på forhåbentlig gensyn ovre på julekalenderen for alle når første låge åbnes 1. december 2019 kl. 00:01.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.