Bogforum og ældste nieces flyttedag

For dem med samme kærlighed til bøger, så er årets højdepunkt uden tvivl Bogforum, der afholdes i Bella Center denne weekend. Dengang jeg arbejdede i bibelselskabets daværende boghandel, blev dette afholdt i Forum – deraf navnet…

Jeg elsker bøger, og hvert år tænker jeg: “Næste år tager jeg til Bogforum” – og det bliver bare aldrig til noget. Det er som om, der enten skal sættes et konkret kryds i kalenderen, eller skal vindes en fribillet, før det sker. Det skal ændres i 2020. Krydset er klar til at blive sat i kalenderen, og i 2020 vil jeg have æsken med visitkort på mig. Programmet bliver hvert år offentliggjort i august. For en boganmelder ER det vigtigt at følge med, så på en måde er det lidt en fejl ikke at have prioriteret denne weekend. 🙂

Den står derfor i politikkens tegn, da Venstre som bekendt holder landsmøde denne weekend. Jeg er nysgerrig på at se, hvilken kurs den nye formand udstikker for partiet, og synes det bliver spændende, at høre hvad den nu fhv formand, Lars Løkke Rasmussen, vil sige på sin sidste landsmødetale.

Ældste nices flyttedag i dag

I dag flytter den ældste niece, sammen med sin kæreste og deres datter, fra det lejede hus i Korsør til lejlighed i Slagelse. Det bliver SÅ godt. Nu kan familien snart besøges på en tur de Slagelse. 🙂

Alle bloggens læsere ønskes en rigtig god weekend.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.