Firefox kan godt være en kende irriterende

Firefox kan godt være en kende irriterende. I sin tid var den blandt mine favoritter, men hvis ikke du holder øje med fx adresselinjen, så kan du blive forbavset over hvordan din funktionalitet bliver hindret.

Helt konkret oplevede jeg, at jeg bl.a. ikke kunne se kommentarer jeg havde efterladt på andres blogs. Det var det lille skjold øverst til venstre, som havde forhindret et element i tracing cookies. Super irriterende, for jeg havde i hvert fald overset en indstilling, da denne kom som del af en opdatering af Firefox.

Jeg vil gerne bestemme selv

Jeg er helt klart fan af selv at styre hvad der sker, og hvornår på min pc. Når jeg en sjælden gang opdager noget, som ‘bare er fulgt med’, så bliver jeg en kende irriteret…

Når jeg lejlighedsvis kører min Ashampoo WinOptimizer 17, så opdager jeg, at de midlertidige filer fylder en hel del. Det kan godt forsinke en arbejdsproces, hvis et script får Windows til at køre langsomt – og her ved jeg godt, at vi er mere afhængige af hurtige maskiner end nogensinde før.

Men det skal dæleme ikke være browseren som får en maskine til at køre langsomt. Så tør jeg da slet ikke tænke på, hvis jeg var spillertypen, der bruge min computer til nogle af de ganske krævende spil, der er udkommet i nyere tid. 🙂

Jeg bruger både Firefox, Opera og Chrome, og jeg kan ikke helt bestemme mig for, hvilken der bliver skiftet ud endnu. Men jeg lover jer, kære læsere, at jeg nok skal opdatere jer, når jeg har truffet en beslutning om dette.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.