Harry og Meghan – vores afrikanske rejse

Det var virkelig en fornøjelse, at se dokumentaren “Harry og Meghan – vores afrikanske rejse” på TV2 søndag aften. Som stor Diana-fan er det SÅ opmuntrende at se hendes sønner viderefører hendes projekter, og i denne dokumentar fik man også et glimrende indtryk af hans hustru, som mange sikkert husker fra Netflix-serien Suits.

Det er så kedeligt, at nogle altid skal finde hår i suppen, når dette ægtepar virkelig forsøger at gøre en positiv forskel med de projekter, de bruger tiden på. Småligheden vil næsten ingen ende tage, når folk kalder dem hyklere og kommer med andre skældsord, jeg ikke engang vil gentage her på bloggen.

Mest tankevækkende: hvad gør kritikerne selv?

Det store spørgsmål medierne burde tænker over, FØR de viderebringer kritik fra den slags mennesker er: hvad gør kritikerne selv?

Hvis ens eneste mission er at pege fingre ad andre, så virker det som en noget tynd kop the. At kritisere dem for at flyve fra sted til sted i et land med store geografiske afstande taler helt for sig selv. Find dog noget andet at fokusere på, er min eneste besked.

15 års fokus lønner sig

Der ER sket forskelle til det bedre, og derfor bør du se dokumentaren, hvis du får muligheden. Sug lidt af den gode, positive og inspirerende energi til det. Det smitter på den gode måde… 🙂

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.