Virker din Google kalender?

Jeg fik mig lidt af en overraskelse, da jeg i går gik på pc’en, og skulle tilføje en begivenhed til min kalender. Den var blank! Det forbavsede mig, for på telefonen er der en del aftaler, og jeg forventede da, at min telefon synkroniserede med min Google-konto.

Min Huawei Y6 kører, som de fleste nok har gættet, Android – og det burde jo bare fungere. Det gjorde det så ikke, og jeg rettede indstillingen, så telefonen nu burde synkronisere i hvert fald som minimum kalenderen. Det gør den så ikke, og det opdagede jeg så her til morgen, for jeg ville jo lige give telefonen tid til at synkronisere.

Ja, jeg ved godt, det kun burde tage få sekunder via WiFi, men jeg er ikke den krævende type, så hvis bare det var lykkedes, så var jeg såmænd fint tilfreds…

Latterligt mange apps fra Google på Android

De fleste med Android-telefoner kan sikkert genkende det indtryk, at man som bruger får latterligt mange apps fra Google. Mange af dem nogle du aldrig kommer til at bruge, men som fylder på din telefon.

Når du så prøver at afinstallere nogle af dem, så får du beskeden, at det er en del af systemet

Gid iOS kunne installeres på alle telefoner

Jeg ville gerne have, at Apple nytænkte deres mobile operativsystem. Hvis man kunne installere iOS på alle telefoner, så ville meget være løst. Jeg anerkender så også, at Apple nok ville sælge færre iPhones, da mange ville vælge at installere deres operativsystem på det de nok ville kalde en bambus telefon.

Omvendt kan enhver godt regne ud, at det ikke er alle, der har råd til at købe en iPhone. Dem med ordentlig skærmstørrelse koster jo spidsen af den berømte jetjager. 🙂

Brugervenlighed har altid været i centrum for Apple. Den ros fortjener de! Jeg er i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville skifte operativsystem på mobilen, hvis muligheden eksisterede.

Jeg må leve med systemets handicap. Det går nok, men det ville være smart, hvis man kunne tilføje begivenheder begge veje – så ting du tilføjer på din pc også bliver synkroniseret med din telefon.

Alle bloggens læsere ønskes en rigtig god dag. Hvis du har tanker om Android, så bider kommentarfeltet ikke. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.