Zaap TV – kæmpe skuffelse

Billede af boksen med ZaapTV HD509N

Jeg ville prøve noget nyt i forbindelse med, at jeg har valgt at droppe Fullrate TV-pakken fra 1. august. Dels fordi jeg er træt af foruddefinerede pakker, og ikke gider betale for kanaler, jeg egentlig ikke får set.

Det skal være slut med at bruge tv’et som baggrundsstøj, når det alligevel er noget hø, der bliver sendt meget af tiden. Det har jeg allerede causeret over på andre blogs, og faste læsere vil huske, at jeg også deltager i debatter, netop fordi jeg tager stilling til tingene. Det skal ikke være sådan, at man ser de samme nyheder bare fordi de bliver sendt.

Flow-TV er på vej væk. Det har flere medier omtalt. Mange familier har allerede opsagt deres tv-pakker, og det var sådan set en af grundene til, at jeg også traf det valg, at nu skal det være slut. Der skal mere bevidsthed bag valgene… 🙂

I dét perspektiv lød ZaapTV godt. Sælgeren af boksen havde en malende beskrivelse i sin annonce. Det lød RIGTIG interessant. Jeg fik presset prisen fra 400 ned til 300 inkl. porto, og var egentlig ganske godt tilfreds.

Sælger var hurtig til at sende, det hele var fint indpakket, så sælger har som sådan ikke holdt noget skjult.

Imidlertid gik det op for mig, at vedkommende havde en US-pakke fra 2014 frem til 2017, og siden har boksen ikke været brugt. Det var ok. Jeg lod mig registrere på hjemmesiden, og fik hjælp til at registrere enheden ud fra mac-adressen.

Det slog bare ALDRIG igennem til boksen, som stadig ville registreres, og når jeg så indtastede enhedens kode én gang til, skete der stadig ingenting, for meddelelsen var stadig, at enheden var registreret til en anden.

Det eneste jeg kunne komme ind i var en installationsmenu, men kunne ikke bruge én eneste app eller nogen funktion, fordi boksen ville registreres…

Jeg er færdig med det bras. Jeg havde kortvarigt sat den til salg på DBA i går aftes, men da der ikke kom nogen bud, har jeg slettet annoncen. Jeg må videre – og ZaapTV har ingen plads i dén fremtid.

Så dette indlæg er alene skrevet for, at undgå, at andre falder i en fælde, hvor de BÅDE skal have ballade med registrering, men også en abonnementsordning, før de får gavn af dette som en multimedieafspiller.

Fortsat god dag herfra til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.