½ år til juleaften

Så nåede vi forbi årets længste dag i fredags, og nu går det så retur. Ikke at vi af den grund skal fortvivle, for vi har stadig masser af gode sommerstråler til gode. På denne dag SKAL vi jo bare konstatere, at der i dag er ½ år til juleaften… 🙂

Det har i flere år betydet, at årets julekalender var helt på plads omkring denne tid. Det er lidt anderledes i år, da jeg i år har andre opgaver end sidste år. Ikke at jeg ikke når det inden 1. december, men tidsplanen er rykket en anelse.

Vi venter alle spændt på, hvordan forhandlingerne går med den nye regering efter valget, vi deltog i på grundlovsdag – også selvom de fleste nok er begyndt at gå i sommerferie-modus.

I den forbindelse vil jeg gerne henlede jeres opmærksomhed på min blog om Frankrig. Hvis jeres sommerferie går mod det franske, så har jeg et rigtig godt tilbud til jer, som jeg beskriver på bloggen i artiklen Want to Participate on This Blog?

Hvis det har jeres interesse, så skriv endelig til mig på henrik AT blunck DOT dk. 🙂

Rigtig god dag til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.