Juni – en måned med flere fødselsdage

Mandag den 3. juni fyldte min yngste niece 19, og i dag fylder den ældste niece 24. Ligesom jeg ønskede tillykke privat til Linea, så skal der i dag lyde et stort tillykke til Mette, der blev mor sidste måned til en velskabt pige, Mille. Det var en fornøjelse at se hende, da der for nylig blev holdt barnedåb for Julie og Patrichs søn, Felix. Livet kører videre, og familien bliver større. 🙂

Det er altid en fødselsdag, der vækker minder, for få uger efter Mette blev født, blev jeg ramt af en meningokok-meningitis, og lå indlagt tolv dage på RASK i Køge – i dag kaldet Sjællands universitetshospital, dengang Roskilde AmtsSygehus i Køge. Ikke at vi skal leve i fortiden, men alle datoer har deres specielle egenskab…

Jeg fik aldrig nogensinde takket den sygeplejerske, der dengang arbejdede i Intensivafdelingen, hvor jeg startede med at ligge. Hun hed Tina Jørl på daværende tidspunkt, men har stensikkert skiftet navn siden dengang. Jeg kunne af min journal læse, at der stod, at jeg var desorienteret i egne data, fordi hun flere gange havde spurgt om jeg var sikker på, at det var en lillesøster jeg havde. Jeg var først bagefter klar over, at en daværende veninde, Lissie, havde udgivet sig for at være min søster, og at det var derfor, der var forvirring omkring alder, for hun og hendes mand var begge væsentligt ældre end jeg selv… Anyway, det har sidenhen været en af de ting, jeg har nævnt, når man har talt digital sikkerhed ifm telefonisk kontakt. Man ved aldrig, hvem der er i modsatte ende af et telefonopkald, og derfor bør man være opmærksom på autentificering, før man afgiver informationer over en telefon. Det gælder både på job og privat, naturligvis.

Anyway, god dag herfra – og fortsat god weekend og pinse til alle læserne. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.