Mors dag – drop indvendingerne og hyld mødrene

Der er mange holdninger til Mors dag. Nogle synes det er en kommerciel opfindelse, andre påstår, det er mors dag hver dag, og så er der alle de andre holdninger. En væsentlig ting, som dagens indlæg skal tage fat på, er behovet for at hylde mødrene. Drop indvendingerne, og hyld mødrene ude i landet…

Søndag den 12. maj er Mors dag. Ganske mange giver blomster og/eller chokolade, og dem, der i forvejen husker dagen er ikke målgruppen for denne artikel. I gør i forvejen det, I skal gøre for, at vise jeres værdsættelse af enten jeres egen mor, jeres børns mor, en venindes mor – uanset hvem, så fortjener I en stor tommel-op for, at vise denne taknemlighed.

Dem jeg skriver dette til er dem, der kommer med alle mulige indvendinger som undskyldning for ikke selv, at markere denne dag.

Uden mødre, ingen fremtid – så nemt kan det siges. 🙂

Det er næppe den helt store biologiske hemmelighed, at børn skabes i samværet mellem en mand og en kvinde. Det er ren biologi. Det vi imidlertid ofte glemmer midt i dette er, at det meget ofte er mødrene som betaler den største pris for, at børnene kommer til verden. Dels i form af længere barsel til kvinderne, men også fordi det ganske tit er mødrene, der ofrer sig når et barn er sygt. De få fædre derude, som ofrer sig lige så meget, når børnene er syge, fortjener en stor tommel-op. De gør nemlig det helt rigtige. Vi er i 2019, og nu til dags bør det ikke KUN hænge på mødrene, at få familielivet til at gå op i en højere enhed…

Vi må og skal forholde os til virkeligheden, og derfor er det altså vigtigt, at vise sin mor taknemlighed på denne dag. De har ofret så ganske meget for de kære små, og det bør være passé, at negligere denne kærlighed fra kvinderne til deres børn.

Så hvis du stadig er det mindste i tvivl om, hvad du bør gøre på søndag, så let pariseren, og vær lidt romantisk. Sæt pris på mødrene derude. Husk Mors dag!

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.