God kampdag til alle!

Her på 1. maj kan vi alle spekulere på, om statsministeren stjæler agendaen ved at offentliggøre en speciel nyhed, som kan få den gule Breaking-bjælke frem på denne dag. [Indlægget er skrevet 2. påskedag (22/4) om morgenen]

Vi har set det før. Regeringen er lidt som den uopdragne knægt i skolen. Når ikke man kan få opmærksomhed på den ene måde, så stjæler man den ved at offentliggøre nyheder på dage, hvor man så kan ‘overtage’ dagsordenen. Det kunne være udskrivelsen af et folketingsvalg – det kunne være en ny aftale på et lille område, man blæse op til det helt store.

Alle er velkomne til selv at komme med et gæt på hvad Lars Løkke Rasmussen gør i dag, men det er næsten helt sikkert, at hverken han eller Venstre kan afholde sig fra at prøve at stjæle befolkningens opmærksomhed.

Herfra skal der i hvert fald lyde et varmt ønske om en rigtig god kampdag til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i blogning og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.