Der er ingen grænser for hvad vi KAN få FØR et valg…

Uanset hvornår der trykkes på valgknappen, så kan vi vist ikke være uenige om, at der har været valgflæsk på menuen i de fleste udmeldinger fra Christiansborg siden juleferien. Alle har vist, at 17. juni 2019 var grænsen for hvornår et valg senest skal afholdes. Det mærkes så ganske tydeligt.

Der er nemlig ingen grænser for, hvad vi KAN få FØR et valg. Det spændende bliver, hvad der kan gennemføres EFTER et valg. Det gælder uanset hvilken fløj, der vinder…

Jeg tror stadig, at statsministeren trykker på valgknappen i morgen, fordi han øjner en chance for, at overtage hele fladen på TV2 News med en gul Breaking-bjælke, uanset hvad kommentatorerne gætter på. Det er jo altid farligt at skrive, fordi man bagefter kan få at vide, at man tog fejl. Det bekymrer mig ikke, for tendensen er klar, og jeg skrev det på Twitter helt tilbage til marts måned.

Det er en helt unik chance for statsministeren, og der er én ting, vi bør huske: Lars Løkke Rasmussen giver IKKE op før et evt. nederlag ER indset. Han vil kæmpe, og han er glat som en ål. 🙂

Jeg skal ikke trætte bloggens læsere med citater som “ikke at ville være statsminister for enhver pris”. Vi kender alle citatet, og vi er blevet kørt igennem den helt store manege, altimens ingen reelt kan blive enige om ret meget som troværdigt alternativ til den siddende regering.

Det HAR været oplagt i lang tid, at der var brug for en kop dialogkaffe i den røde lejr, men ingen har kunne blive enige om ret meget. Nu kommer tidligere minister, Carl Holst, så endda med en bog, hvor han nævner, at der internt i Venstre har været stemmer, der har talt om, at en periode i opposition kunne være med til at forene partiet igen.

Det er en rigtig skidt situation, men – som sagt – skal man aldrig undervurdere Lars Løkke Rasmussens kampiver. Han giver ikke op!

Fortsat god aften til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.