Tak til de offentligt ansatte, som arbejder når vi holder fri

Det skal retfærdigvis siges, at HM Dronningen og statsministeren husker dette i deres tale ved nytåret, men husker vi, at sende en høflig tanke til de offentligt ansatte, som arbejder når vi holder fri?

Det er vigtigt, at anerkende folk, der ofrer sig, mens vi andre holder fri. På sygehusene og på plejehjemmene kan man ikke lukke ned ‘bare fordi det er helligdag’, vel? Naturligvis er der en rotation, som sikrer, at nogle kan holde fri sammen med deres familier, men her til morgen blev jeg faktisk positivt overrasket, for skraldefolkene tømte for få minutter siden affaldet her i vores boligkompleks.

Det fortjener altså en positiv tanke, synes jeg.

I dag kalder man, som bekendt, en skraldemand for en renovationsmedarbejder, men det er stadig et job, hvor nogle må stå op på inhumane tidspunkter for, at vi andre nemt kan gå ned med skraldet – og det system fungerer bare… 🙂

Nogle tænker: “Jamen, de har jo selv valgt den branche”, og det er ganske sandt. Det burde dog ikke forhindre os i at værdsætte den store indsats disse folk gør. Det ville være meget sundt, hvis vi alle satte mere pris på selv de små ting, som bare kører – helt uden vi selv har en finger med i spillet.

Rigtig god påske til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Comments

  1. Da jeg så et tweet fra Sydjyllands Politi, kom jeg da lige i tanke om, at alarmpersonale (politi, brand og ambulance) naturligvis også fortjener stor ros og tak. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.