Tillykke til HM Dronningen med de 79

Der skal herfra lyde et kæmpe tillykke til HM Dronningen med de 79 i dag. Det har altid været en sjov tid i familien, for jeg havde fødselsdag i forgårs, vores bedstemor (vores fars stedmor) havde fødselsdag i går [hvis hun stadig havde været i live], og så kommer Hendes Majestæt Dronningen.

Det var for mig som helt ung nogle meget inspirerende nytårstaler Dronningen holdt i 80’erne, og jeg har altid ment, det var vigtigt, at se Dronningens nytårstale. En tradition helt på højde med 90 års fødselsdagen og alle de andre ting, man selv holder fast ved.

Jeg er naturligvis spændt på, om Hendes Majestæt vælger at abdicere på sin 80 års fødselsdag, men hvis hun stadig har energien, så fortjener det i hvert fald stor ros, at hun holder fast ved pligten, som vi alle kan høre, hun lægger stor vægt bag.

Stort tillykke med de varmeste ønsker for en rigtig god dag også til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.