Søndag går vi over til sommertid

Så er det søndag vi går over til sommertid, og for dem, som ikke kan huske om urene sættes frem eller tilbage, kan jeg minde jer om havemøbel-reglen. Når det bliver sommer, stiller vi havemøblerne frem. Så urene skal sættes en time frem kl. 2 natten til søndag. Når vi den sidste weekend i oktober skal over til vintertid, eller den såkaldte normaltid, har vi sat havemøblerne tilbage i skuret. Så der skal urene sættes en time tilbage…

Det er meget nemt at huske, og nu ved vi alle, at vi på morgen-tv og i nyhederne skal høre dyrevenner argumentere for, at man ikke bør have dette skift i tiderne. Nogle politikere vil også benytte lejligheden til, at fortælle, at de vil kæmpe imod skift mellem sommer- og vintertid. Der er jo, trods alt, valg til EU-parlamentet i maj, så det handler om, at profilere sig, som medierådgiverne vil sige.

Uanset hvad, så er sommertiden tegn på noget rigtig positivt. Vi klarede vinteren uden alt for meget sne og kulde, og nu er vi klar til at nyde solen. Måske vi endda kan få en rigtig god Påske, for i år ligger den som de fleste sikkert har opdaget, midt i april måned.

Herfra skal der i hvert fald lyde et varmt ønske om en rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.