En aftale er en aftale

Jeg bliver SÅ træt af, at princippet om, at ‘en aftale er en aftale‘ ikke forstås af alle. Det er et af de få områder, hvor jeg rent faktisk kan blive ret sur. Hvis jeg fortryder en handel, på fx DBA, så ville jeg sende en sms eller skrive en besked online. Ikke først når man fem timer efter spørger om der er noget nyt, men straks – af respekt for sine medmennesker.

Jeg er en del af den ‘gamle’ garde – en af veteranerne – som har været med siden juni måned 2003. Gennem snart 16 år har jeg altid haft tilfredse kunder, og har altid selv ageret fair og fornuftigt med ALLE jeg har handlet med.

Jeg talte i 2008 eller 2009 med en kvinde, som dengang skulle hente en dobbelt-klapvogn. Vi havde en genial handel – og alt var efter bogen. Da hun kom, og undskyldte hun var lidt forsinket, fik vi en sjov snak, for jeg straks straks: “Bare rolig, jeg var slet ikke nervøs. Mange andre melder ikke engang afbud” – og vi var begge enige om, at mediet havde ændret sig efter man havde fået gratister, som tilmeldte sig online. I de gode gamle dage havde man en såkaldt Blå konto, som annoncegebyrer blev trukket fra, og det var stadig langt mere seriøst end Gul & Gratis på dét tidspunkt.

I dag kan man godt få lange løg, når en bruger ikke er nemID-valideret, og kun står med bynavn. Der kan være mange grunde til at være anonym. Fred være med det, men først melde, at ‘jeg springer fra‘ når man flere timer efter en forventet tid spørger om der er noget nyt, er bare ikke i orden! 🙂

Nej, jeg ved godt, at man ikke skal lade sig irritere over, at andre ikke har samme høje standarder, som man selv har… Dog kan jeg ikke undgå, at bemærke, at vi bør kunne vise hinanden bare en smule gensidig respekt.

Anyways, man kender efterhånden sine lus på gangen. Det er intet under, hvis vi har problemer med at agere med hinanden, hvis ikke vi formår, at behandle andre som vi selv ønsker at blive behandlet.

Hvad er dine erfaringer med folk på DBA? Del gerne dine oplevelser, hvis du mener andre kan lære noget af dine erfaringer også.

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.