2 kommentarer

 1. heidi

  seriøst skal man så have et underskrevet stykke parpir om at det er frivillig sex og med et par uvildige vitterlighedsvidner ??? for hvordan beviser man det var frivilligt ifald modparten pludselig fortryder eller bliver sur i sulet

 2. Tak for din kommentar. 🙂

  Jeg skrev netop: “Det sørgelige er, at politikerne har været så haltende på dette område. Man har latterliggjort argumenterne som om der skulle være en kontrakt i tre eksemplarer etc – alt sammen i et forsøg på, at snakke udenom det, det hele handler om.” FORDI det har været politikernes argumentation for ikke at ville støtte forslaget. 😉

  Jeg forestiller mig, at Justitsministeriet vil godkende en sms.

  Det vigtige, og alvorlige, vil være, at mænd fremadrettet ikke kan komme med dårlige undskyldninger, for hvis ikke de kan bevise, at de har fået samtykke, så vil der være straf. Det er i hvert fald argumentet for at etablere sådan et samtykke.

  Men tiden vil vise hvordan forslaget udmøntes. Jeg synes bare det er et godt skridt – af de meget få – som regeringen endelig er vågnet op over for.

  God dag herfra.

Lukket for kommentarer.