Find gode svar på Quora

Quora startede som et netværk med spørgsmål og svar på engelsk, men nu er det danske sprog også kommet til, og du kan rent faktisk finde gode svar på Quora, hvis der er emner du gerne vil vide mere om.

Jeg har selv en profil på Quora, og jeg dækker mange forskellige emner ud fra de interesser jeg har, og den ekspertise jeg har udviklet gennem årene. Jeg kan rent faktisk godt lide det, at man har mulighed for at vælge eller afvise spørgsmål i sit kontrolpanel, for det giver muligheden for at fæstne den viden man har på skrift til gavn for de nysgerrige.

Hvis du kigger på https://da.quora.com/profile/Henrik-V-Blunck kan du selv læse de mange spørgsmål jeg allerede har besvaret på Quora.

En af fordelene ved den slags netværk er, at man finder spørgsmål, man ikke lige selv havde tænkt på. Det er jo ret logisk, for alt det vi ved i forvejen spørger vi jo ikke ind til, så det gavner, at andre stiller spørgsmål, som kan motivere dig til et svar, og måske også kan tjene til inspiration på din egen blog, hvis der er noget, du gerne vil skrive videre på, efter du først kom til at tænke på emnet.

Jeg håber du kan bruge linket til noget fornuftigt næste gang du har et spørgsmål, og ønsker alle en rigtig god dag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.