Overfølsomhed over for stråling

Det var meget positivt, at se interviewet Puk lavede i går morges med to personer, som havde EHS. Jeg havde kun hørt perifert om begrebet, og især sølvpapirshatte havde latterliggjort emnet Elektro Hyper Sensitive. Vi bør aldrig gøre grin med andres folks lidelser, bare fordi vi ikke forstår dem…

Jeg tør slet ikke tænke tanken om at skulle indkapsle alt i kabelføring, lukke ned for WiFi, skifte tv og alle de andre ting, som folk med denne sygdom må gøre for at undgå elektronisk stråling.

Jeg surfede lidt rundt på foreningen for EHS hjemmeside, og fandt ud af der p.t. kategoriseres i tre grader af denne lidelse. Det er en kæmpe udfordring for dem, som befinder sig i kategori II eller III, og mange invalideres direkte til en førtidspension…

Det som egentlig fik mig til at skrive dette blogindlæg er, at vi skal holde op med at tabuisere lidelser. Vi bør kunne tale åbent om de ting, vi bakser med her i livet. Det kan være alt fra stress til impotens, fra migræne til stomi. Sygdommene er slemme nok for dem, som kæmper med disse ting – og bliver kun forstærket, hvis nogle nærmest er ‘bange’ for at stå frem. Det skal vi altså gøre bedre her i 2019.

Alle ønskes en rigtig god søndag, og husk nu at omfavne hinanden med omsorg. Lyt til nye ting, så I ved mere om de ting, I ikke kender i forvejen. Det giver styrke for alle, når vi tør tale åbent om det!

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.