Snart forår

Det er så dejligt, at se, hvordan solen er begyndt at få mere magt. Når man vågner og ser lys, begynder det lige så stille at lysne. Ikke fordi vi egentlig har haft ret meget vinter, for det har vi ikke – men det er altid opmuntrende, når der er fuglesang og begynder at være plusgrader på termometeret. 🙂

Jeg ved godt, der er nogle, der hygger sig ganske godt med vinter, herunder skisport – og det skal de bestemt være velkommen til at nyde. Det kommer så bare ikke til at ske her. Jeg ELSKER varme, også selvom det nødvendiggør en ekstra tur under bruseren, når vi når de helt høje temperaturer.

Nu hvor de første 56 dage af 2019 er gået, så ved vi alle, at vi nærmer os et folketingsvalg. Det skal, som bekendt, komme senest den 17. juni, og det bliver yderst spændende, at se, hvordan resultatet bliver.

I takt med, at vi nærmer os valgdagen, så øges drillerierne på Borgen, og det kan til tider være ganske anstrengende, at så meget handler om symbolpolitik – fra begge fløje. ‘Kan ordføreren bekræfte’ og ‘kan ordføreren svare på’… Læs partiets hjemmeside, hvor deres partiprogram ligger klar online, og kom dog for pokker videre!

Det gavner ingen, at det ender i drillerier, ligesom det heller ikke nytter, at skulle svare på de samme provokerende spørgsmål, når partier, som ikke er parate til at tage noget ansvar, bare skal stå og pege fingre senere, fordi de pr. definition ikke er med til at vedtage noget som helst…

Jeg gider ikke #dkpol, når vi når til denne del af en valgperiode. Så er det sagt. Det er ren børnehave og spild af penge, når ikke der er nogen voksne til stede til at sige: “Lad os nu komme i arbejdstøjet!”

Der er SÅ MANGE udfordringer, både på miljøområdet og alle andre områder, som fortjener at blive taget alvorligt, så det var på høje tid, at politikerne gad tage sig sammen, så der kunne ligge vægt bag tankerne om, at man skal være ‘værdig’ til at sidde i vores folketing…

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.