Stort tillykke til børnenes bedstefar med de 77 i dag

Vores far, børnenes bedstefar, bliver 77 i dag. Stort tillykke herfra med den bedrift. Det er i disse dage LIDT mere spændende end det plejer at være, for vi holder alle vejret i stor forventning til min næstældste niece føder sit første barn, en søn, som hun er terminssat til 1. marts 2019 med.

Vores far opnår derved status af oldefar. Vores mor, der, som bekendt, gik bort 1. marts 2013, ville have været stolt af denne status. De fik børn ret sent, da de begge – der var kun fire dage mellem deres fødselsdage – var fyldt 31 da jeg og senere 33 da min søster kom til verden.

Ting tager den tid, ting skal tage, som vi siger. 🙂

Min ældste niece følger efter i maj. Jeg satser på 1. maj, for det må være en ægte arbejder, der er på vej når mor er SOSU’er! 😀

Anyway, i hvert fald et stort tillykke med dagen herfra – og god weekend forude til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.