Så starter årets korteste måned

Februar vækker altid minder om skoletiden. Vi følte vi var SÅ smarte, når vi spurgte: “Hvor mange måneder er der 28 dage i?”, for de fleste faldt jo lige i fælden, og tænkte på februar. Så kunne man fyre bemærkningen af: “Det er der da i dem alle!” 🙂

Humor holder længe, og ruster aldrig. 🙂

Februar er en sjov størrelse. I princippet burde det være en meget kold måned, her midt i vintertiden, og samtidig varsler den håb, for vi ved jo alle, at vi går ind i sommertiden igen den sidste søndag i næste måned, marts…

Det kan også blive måneden hvor der kommer familieforøgelse. Min ældste niece er sat med termin til 1. marts i år, men der er tradition for at føde lidt for tidligt i familien – og vi har da talt om, at datoen 25. februar kunne være sjov, netop fordi børnenes bedstemor havde fødselsdag denne dag.

Så det er alt sammen noget, der gør, at vi ser frem til denne måned af flere grunde.

Hvordan har du det selv, kære læser, med denne måned? Smid gerne en kommentar.

Rigtig god februar til alle bloggens læsere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i blogning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.