Sejr til Clara Tauson i junior-finalen ved Australian Open

Det var en sand fornøjelse, at se 16-årige Clara Tauson spille i junior-finalen ved Australian Open. Hun mødte canadiske Fernandez, og det blev en rigtig god match. De havde mødt hinanden tre gange før dagens kamp, og stillingen mellem dem var 2-1 i Claras favør indtil i dag.

Clara spillede rigtig godt, og første sæt blev klaret 6-4, mens andet sæt endte 6-3. Det kan ikke gøres meget bedre – og det giver et kæmpe boost i selvtilliden at levere en så klar sejr. Kampen klaret på cirka en time. Stort tillykke til Clara Tauson. 🙂

Det aggressive spil er virkelig en fornøjelse, og jeg ser stort potentiale i hendes tennisspil når hun på et tidspunkt tager turen over i de voksnes rækker i WTA.

Det er rart, at det går så godt for danskerne rent sportsligt i øjeblikket. Mange følger jo også med i håndbolden – så der er sport for alle pengene i weekenden.

Fortsat god weekend herfra.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.