Servicemeddelelse: 11 måneder til juleaften

Det har altid været en stor sport at drille folk med, at der i dag kun er 11 måneder til juleaften. Alle har nok stadig den store julehandel i frisk erindring, og derfor kan mindet om det hele begynder igen være rigelig midt i denne kolde vintertid – som så åbenbart stadig er varmere end normalt. 🙂

Når dette er sagt, så er det klart, at hver tid har sin charme. Tidligere sagde man, at julen varede lige indtil påske – og her i familien er den stående joke, at ‘nej, for indimellem kommer faster!’ Det siges/synges altid med et smil på læben, for vi skal jo drille hinanden lidt engang imellem…

Jeg går stadig og overvejer hvilket format jeg vil bruge på Julekalenderen for alle. Der har ikke været én eneste tilbagemelding, så det bliver lidt af et vildt skud i tågen om hvad der ville være det bedste format. Sådan er bloggens verden. Folk læser med, men kommenterer kun ganske sjældent.

Det skal vi dog ikke dvæle yderligere ved. Der skal nok komme en konkretisering inden det er tid til at lægge 24 låger i pipeline. 🙂

I dag skal der lyde et kæmpe tillykke til børnenes bedste, for ex-svigermoren fylder år i dag. Når hendes datter sidste år rundede de 40, bliver det svært at sige tillykke med de 37.

God dag til alle – og god weekend forude. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.