Blog når du føler dig inspireret

Forleden dag modtog jeg en sms. Vedkommende undrede sig over, der ikke havde været indlæg på bloggen… Det er en lidt overraskende melding, når man trods alt kan konstatere, at der nogle år er nær ved 200 indlæg på bloggen. 🙂 Den slags kommer i ryk – når man føler sig inspireret.

Den blog der ikke får nyt indhold uddør. Ingen tvivl om dén sag. Men for dem, som gerne vil i gang med at blogge, så kan jeg berolige dig med, at du sagtens kan tage på en sommerferie – uden du behøver bekymre dig om, hvorvidt der mangler indhold på din blog. Dels fordi du kan skrive forud, og lade WordPress om, at sørge for udgivelsen, men simpelthen også bare fordi der vil være perioder, hvor dine læsere også er på ferie.

Industriferien, efterårsferien og så juletiden er tidspunkter på året hvor alle bloggere oplever en nedgang i trafikken – og heldigvis for det. Det antyder, at folk har andre ting, de tager sig til i ferieperioder, og det er bestemt et lyspunkt. Ikke, at man som blogger ikke gerne vil have læsere, men ikke for enhver pris.

Dit velbefindende som læser er nemlig vigtig. En ivrig læser, som kommer igen er en vigtig bestanddel af enhver blog – og dem som gider skrive (fornuftige) kommentarer er et væsentligt bidrag til debatter. Det giver indsigt i målgruppen. 🙂

Jeg skriver aldrig indlæg mens jeg har børnene på besøg, og det er også kun meget sjældent jeg tager min bærbare med, hvis jeg er væk fra domicilet i en weekend – simpelthen fordi jeg som regel altid kan låne en pc de steder hvor jeg kommer, og ellers så haster nyt indhold aldrig SÅ meget. Jeg kan godt sende en sms til mig selv med en blog-ide, jeg så følger op på, når jeg er hjemme igen. Det skal VIRKELIG være vigtigt, for, at jeg tager det med ‘i byen’ om man så må sige…

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.