Vær velkommen, Herrens år

I disse minutter vil sangen Vær velkommen, Herrens år klinge rundt på de forskellige tv rundt omkring i det ganske danske land. Rådhusklokkerne har ringet det nye år ind, og vi skriver nu 2019. Velkommen ind i det nyt år.

Når et nyt år starter, melder der sig nye muligheder. Du får nu 365 blanke sider, og det er nu din opgave at fylde kapitlet 2019 med dine erfaringer.

Som jeg skrev i det sidste indlæg i 2018, så vil nogle kunne skrive tømmermænd på første side. Dem har du ikke endnu – de kommer først senere på dagen, hvis du allerede nu har fået lidt for meget af de våde varer… 🙂

Jeg har altid nydt, at vågne op med god samvittighed den 1. januar, for jeg har tidligere i livet gjort forsøg på at udrydde champagnebeholdningen. Det går så frygteligt galt, hvis først der blandes i den gode stemnings hellige navn.

“Af skade bliver man klog, men sjældent rig” siger det gamle mundheld. Der er noget om snakken. 🙂

Jeg håber du vil skrive nogle spændende sider i din livets bog, og i hvert fald skal der lyde et varmt velkommen til det nye år. Senere på dagen skal statsministeren, Lars Løkke Rasmussen, holde sin nytårstale. Som jeg skrev i går kan det blive hans sidste, for vi skal have et folketingsvalg senest juni 2019, ligesom vi skal have et europaparlamentsvalg i maj i år. Der er en masse spændende ting, der skal tages stilling til, og nu får vi se, om tonen bliver bedre i år end det var sidste år. 2018 var et lavpunkt i demokratiets arena, så det kan næsten kun gå opad, omend vi nok håbede det samme da vi gik fra lavpunktet i slutningen af 2017 ind i 2018…

Det er tankevækkende for mit eget vedkommende, at det ældste barn, datteren Natacha, om kun to uger runder de 17. Et år fra at være myndig. Det går sandelig stærkt nu om stunder. 🙂

Rigtig Godt nytår til alle – og giv den nu gas på den gode måde derude i nær og fjern. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.