Godt Nytår til alle

Jeg håber I alle har haft nogle hyggelige stunder i juledagene, og nu kan se frem til en rigtig hyggelig aften, hvor vi kan tage ordentlig afsked med 2018, og sige pænt goddag til 2019.

Nytår er altid et tidspunkt, der indbyder til status, eftertænksomhed, flotte raketter og en masse traditioner. Alt lige fra Dronningens nytårstale, og i morgen statsministerens nytårstale, som måske kan blive hans sidste, til 90 års fødselsdagen og alt det andet, vi forbinder med en traditionel nytårsaften.

Hvis vi spørger en fra Alternativet, så skulle vi alle nøjes med raw food og en agurk, men mon ikke der kommer lidt lækkerier på bordene rundt omkring? Det er som om vi lægger alt det dagligdags lidt til side på denne dag. 🙂

Vi fortjener ligesom lidt mere end på en almindelig aften – og det behøver ikke kun at dreje sig om maden, vi spiser. De fleste af os forbinder også en nytårsaften med et stykke kransekage eller to. Det skal der være plads til, og det er – trods alt – ikke hver dag, vi holder nytårsaften.

Uanset hvordan du/I vælger at holde denne aften, så ønsker jeg jer en rigtig god aften. Husk sikkerhedsbrillerne, hvis I skal ud og fyre raketter af, og husk, at det kun er amatører, der starter et nyt år med tømmermænd. 🙂

Godt Nytår! 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.