Glædelig jul til alle

I dag slutter Julekalenderen for alle med offentliggørelsen af den 24. låge. Jeg håber læserne har nydt læsningen undervejs, og nu er den store dag oprundet. 🙂

Det er altid sjovt at forny konceptet, og selvom der ikke har været kommentarer, så håber jeg da, at folk har fået noget ud af læsningen. Der skal kigges lidt på konkrete trafiktal, og så tager vi den derfra.

December måned har været interessant på mange måder. Jeg mødte en underviser på kurset Uddannelsesvejen til vækst i slutningen af november, som også er byrådsmedlem oppe i Herlev – og det er altid spændende, når man får nye vinkler til sin jobsøgning, ligesom det giver mulighed for at få slebet lidt kanter, når man hører tingene præsenteret på en ny måde. Jeg har tidligere gået på forløbet Motorvejen til job, som har ændret sig en hel del gennem årene.

Det giver alt sammen nye tanker til hvis jeg på et tidspunkt kommer til at undervise voksne ifm alt fra Det gode CV til Jobsamtalen m.v. 🙂

Men i aften skal ænderne, flæskestegene, kalkunerne m.v. nydes rundt omkring i de danske hjem, og jeg skal ikke opholde dig – kære læsere – yderligere, men blot ønske dig og dine en rigtig Glædelig jul.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.