Om at tage sin egen medicin…

Jeg har tidligere anmeldt Karen Kingstons bog Ryd op i dit rod!, og i dag var jeg ved at blive noget mere frisk efter en influenza/forkølelse havde præget helbredet, så jeg fik simpelthen et anfald af akut energi, som var helt behagelig – bagefter…

Det handler om at tage sin egen medicin. Når man anbefaler andre at gøre status, og få styr på sine ting, så må man agere som man prædiker. Ikke noget dobbeltmoral her på bloggen. Når jeg håber at inspirere og motivere dig, så inspirerer jeg også mig selv.

Det endte med at et par malerier, som jeg ikke kunne komme af med på DBA røg ned i skralderummet, pappen blev tømt, og der blev støvsuget under sofa – hele molevitten. Ikke at jeg nødvendigvis skriver om det hver gang, det sker, men jeg synes det er dejligt at kunne fortælle – og dele – hvor meget energi det giver.

Det er helt sikkert det samme, som motionister oplever, når de fortæller, at de skal have deres daglige dosis motion – eller dyppet i det kolde vand for vinterbadere – før de kan starte dagen. Det er SÅ lækkert, og man tror ikke helt på det, før man selv prøver det.

Anyway, herfra skal der lyde et varmt ønske om en fortsat god weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.