Til middag hos på TV3

Det er altid super interessant at se Til middag hosTV3. Der har været mange spændende personligheder gennem sæsonerne, som har åbnet deres hjem, og vist mindre kendte sider af sig selv. Det gælder alt fra Line Baun Danielsen til Astrid Olsen, fra Mads ‘Blærerøven’ Christensen til Naser Khader.

Det interessante er, at der bliver stillet nogle velmente spørgsmål fra folk, som virkelig prøver at lære hinanden bedre at kende gennem fire middage – et hos hver af deltagerne. De konkurrerer så om, at vinderen kan give 10.000 til deres favorit-charity, og på dét plan er det jo endnu bedre, fordi vinderens hjertesag også får gavn af sejren.

Jeg ser det ikke for at fange sladder, men for at komme bag det image folk har via pressen. Der kommer ofte store overraskelser, hvor folk viser sig at være langt dybere end man først ville have troet. Den slags er jeg simpelthen VILD med, fordi det giver et lidt mere ‘privat’ indtryk af folk end man normalt ser. Også fordi det – minus reklamer! – trods alt er små fire timer, hvor alle får chancen for at påvirke dels diskussionen, men også interagere med konkurrenterne.

Hvad er din holdning til serien, hvis du har fulgt med?

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. Her står den på besøg af guldklumperne, så over and out indtil mandag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.