En valutaomregner der virker

En valutaomregner er vigtig når man skal på ferie eller når man skal til udlandet som del af en forretningsrejse. Mange bliver hurtigt forelskede i dyre varer, fordi vi ofte glemmer, at tænke på kurserne, når vi handler.

Rent psykologisk sker der noget, når vi læser prisskilte med små tal – og det ved butikkerne godt 😇

Derfor har alle i disse smartphone-tider stor gavn af en online valutaberegner, og det kan spare dig for mange ærgelser, når du først begynder at bruge denne valutaomregner, som er linket til øverst, og som også kan nås via dette link: https://valutaomregner.dk/.

Min ex-kone var ikke glad for hovedregning, men vi havde på den franske skole et fag, hvor lommeregneren var forbudt. De frankofile vil straks vide, denne time hed ‘calcul mental’…

Et meget kedeligt fag mens man har det som barn, men i dag er jeg glad for vi havde det, for mange ting hænger ved selv i dag. Dog erkender jeg samtidig, at det ikke altid lykkes at tjekke valutakursen før man er kommet afsted, og så er denne valutaomregner altså guld værd.

Så uanset om du ikke selv rejser, så vil jeg da anbefale dig, at give linket til denne artikel videre til familie og venner.

Faste læsere vil huske, at jeg altid gør mit yderste for at dele fornuftige ting jeg støder på, og derfor denne artikel, som måske kan hjælpe nogle til denne efterårsferie, og ellers på mange andre måder.

Uanset hvordan du eller folk du henviser kan bruge dette, så vil jeg sige stor tak til dem, som deler linket enten på sociale medier eller i mail, for tilsammen er I med til at sikre, der kommer mange flere spændende artikler som denne.

Del gerne hvordan du fik gavn af dette på din ferie til inspiration for andre læsere.

Alle læserne ønskes en rigtig god weekend herfra 😇

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.