Vi slutter september med tocifrede temperaturer

Vi kan bestemt ikke klage her i Danmark. Vi går ud af september måned med tocifrede temperaturer. Det kan vist ikke gøres ret meget bedre, vel? 🙂

Vi er ved at sige pænt farvel til en sommer, som på mange måder har været helt unik, og selvom landmændene en årgang var ved at blive desperate, så ser det ud som om der kom vand i slutningen af august og i september. Vi kunne nok alle have ønsket en bedre spredning, men sådan er det altid. Den dag vi er helt tilfredse med vejret, så skal der nok være noget andet galt…

En ting er i hvert fald sikkert: man har det ganske fint, når man om aftenen kigger ud af vinduet, og ser, at der kommer lidt aftenregn. Så ved man ligesom, at tingene fungerer – og vi ikke er ved at få et nyt sahara.

Vi skal tage miljøet alvorligt. Ikke kun tale om bedre miljø. Der må og skal handling til, for uanset hvor stor (eller lille) en formue vi har, så kan vi ikke trække vejret hvis ikke der er ren luft, og hvis vandet pludselig ikke kommer ud af hanen, skal vi til  at tage mange ting op til revision.

Det er altid bedre at forebygge end kurere – også selvom vi på mange måder er sent ude. De miljømæssige konsekvenser er ved at vise sig, og det bliver  spændende, at se hvordan #dkpol vil tage fat på dén dagsorden, for vi håber alle, at man vil finde nogle langsigtede strategier frem.

Men foreløbig skal der lyde et varmt ønske om en rigtig god weekend til alle bloggens læsere. Så får vi se om der sker noget nyt i den kommende uge, hvor Folketinget officielt åbner…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.