Tjek prisen på Pricerunner før du køber

Her til morgen blev der på Go’ Morgen Danmark på TV2 vist en Bugatti Chiron model fra Technic-afdelingen hos LEGO. I programmet blev der sagt, at den kostede cirka 3.000,- Det fik mig straks på Pricerunner, hvor den kunne findes til 2.685,- hele to steder.

Sådan er det med rigtig mange produkter. Du kan spare rigtig mange penge, hvis du gider bruge en prisportal som Pricerunner. Det samme gælder it-udstyr, hvor Edbpriser har eksisteret i årtier.

Kunne man ikke bare gå i Power, som har prisgaranti ifølge reklamerne? Jo, det kunne du godt. Men en af de vigtigste fordele ved prisportaler er, at du kan blive opmærksom på produkter du ikke havde tænkt på i forvejen. Steder som Power og Elgiganten kan godt snyde dig, for hvis ikke du er opmærksom på sorteringen af søgeresultaterne, så får du ofte vist “Mest relevante” eller “Mest solgte” frem for “Pris (laveste til høj)”, selvom du lige havde sat dette sorteringsfilter – og det kan godt være ret irriterende.

Jeg er godt klar over, meget afhænger af hvilken browser man bruger, men dette undgår du på en prisportal, der søger langt bredere blandt tilknyttede butikker.

Hvad er dine erfaringer med prisportaler? Smid gerne en kommentar, så andre kan blive inspirerede af din oplevelse. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Comments

 1. Det er da også kun dig, der vil bruge tid på at tjekke på journalisternes arbejde 😉

  Det er go’morgen DK, og muligvis journalistisk, men vi må indse at de dybdegående af slagsen er ved at være en udød dinosaur, med mindre man selvfølgelig benytter sig af de mere faglige afsendere.

  1. Tak for din kommentar, kære niece. 🙂
   Ja, det er også fordi jeg tænker på bloggens læsere, at jeg går grundigt til værks med lidt ekstra inspiration til læserne, som evt. også har fulgt med dén morgen.
   Fortsat god dag herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.