Tiden flyver

Tiden flyver – især når ens niecer og nevø nu alle er myndige, og de to ældste nu i forhold, med kørekort, og den ene nu også gravid. 👍

Det er naturligvis det samme når ens børn er i teenagealderen, og stille går det op for mig, at jeg snart tilhører “de gamle” mens en ny generation bryder igennem.

Det eneste sted hvor man ikke helt har forstået dette nybrud er i det politiske. Når det gælder politikerne trives vanetænkningen. Vi gør som vi altid har gjort, og når der kommer et alternativ, så kastes de samme fordomme ud i æteren, som faktisk er selve GRUNDLAGET for det rod vi rent faktisk befinder os i.

Alle har travlt med at tale andre ned, og i takt med det sker bruger nogle rent faktisk denne modvind som alibi for, at de har ret FORDI de møder modstand.

Ingen overvejer moralkodeks for vurderingerne fordi alt i forvejen er pillet fra hinanden – og så minder man dem om et oldtidslevn, når man tillader sig at bede om lidt pli…

Til tider virker det som en håbløs kamp for det gode, det humanistiske og det solidariske. Jeg nægter at give op, og jeg nægter at blive en sur gammel mand. Jeg insisterer til min dødsdag – om forhåbentlig mange år 😇 – på, at vi når længeregennem det positive, som jeg også skrev forleden.

God weekend til alle 👍

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.