Kunne vi ikke få lidt mere balance i dækningen af sportsbegivenheder?

Det er efterhånden ved at være en anelse trættende når store turneringer kommer lige efter hinanden. I år var det fodbold-VM, der kom lige før Tour de France – og her kan man virkelig savne lidt balance i dækningen af sportsbegivenheder.

Først ser folk et studie hvor navngivne eksperter kloger sig på hvor fantastisk spændende etapen bliver. Så kommer selve etapen, hvor man nu til dags sender HELE etapen, hvor der så ofte ikke sker en pind før de sidste 50 km., og bagefter får man sørme et nyt studie, og så præges aftennyhederne også lige med lidt mere om den etape, som alle efterhånden har fået drøvtygget adskillige gange…

I en tid med medieforlig hvor alle politikere har travlt med at kappes om, hvor meget de gerne vil gøre for Public service, så er der ikke ret mange, der siger deres HELT ÆRLIGE mening om den overdrivelse, der køres i et forsøg på at genere folk, der ikke ser sport, mest muligt!

Det KAN ikke være meningen at alle skal tvangsindlægges til disse programmer, der kører hen over HELE eftermiddagen, når man for andre sportsgrene, herunder fx Miss Sunshines kampe i tennis gerne henviser til TV2 Play. Det er ikke retfærdigt, at man skelner så kraftigt mellem sportsgrenene.

Da jeg talte med en kammerat om det i weekenden måtte jeg give ham ret i, at det IKKE er i orden at man nærmest lægger hele fladen ned, bare fordi nogle enkelte er vilde med sporten. Før var det KUN under Tour de France. Nu er det også Vueltaen og Giroen, der får lignenden opmærksomhed – og det bør selv den ivrigste cykelentusiast kunne erkende er en kende for meget…

Fortsat god sommer til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.